Håll MC:n ren med skoborste

Det kanske låter underligt men med en skoborste kan man borsta bort smuts från både skor och motorcykeln. På detta sätt håller man MC:n dubbelt ren.

1. Från smuts från skorna, så som pollen, grus, sand, gräs och annat skräp
2. Från smuts som kan komma på MC:n ifall man kör i en terräng där det finns risk för motorcykeln att bli smutsig.

En skoborste är perfekt att ha med sig överallt, de får lätt plats i nästan vilken väska som helst, har man riktigt stora fickor får borsten till och med plats i en jacka.

Utöver att använda skoborsten till sitt skapade ändamål (att borsta skor och motorcyklar), kan skoborsten också användas till att borsta bort skräp från andra ytor, som till exempel bänkar och bord. På så sätt kan man enkelt få en snygg och prydlig plats att sitta och fika eller äta lunch på, när man är ute och kör i vildmarken. Se bara till så att borsten blir ordentligt rengjord innan ni använder den på skorna eller MC:n efteråt. Då slipper ni råka ut för att borsten har plockat upp saker som inte hade varit vidare trevligt att få på skorna eller på MC:n. Saker som djur och annat vilt lämnar efter sig. Om ni vågar chansa att inte rengöra borsten så är rekommendation att ni köper en liten fickkalender, så kanske ni kan hålla koll på när ni senast rengjorde borsten.