MC Team 1 – Vinterförvaring för MC och Moped

Vi som lever för att känna vinden i håret varje solig dag under vår, sommar och höst, kan knappt vänta på att få köra ut våra motorcyklar ur garagen, och ta en åktur. Vart åkturen tar oss spelar ingen stor roll, bara att vi får ge oss ut med våra motorcyklar, det är det viktiga. För att klara vintern har vi testat motorcykelgarage så som mc team 1, de likt andra verkstäder, erbjuder för en liten summa vinterförvaring av motorcyklar och mopeder.

Genom att förvara motorcykeln eller mopeden hos en verkstad står den i rätt temperatur och bevakad, till skillnad från privata garage som kan bli för kalla under vintermånaderna. Om det sedan skulle vara något fel på motorcykeln eller mopeden när man hämtar ut den, finns där en verkstadsmekaniker som mer än gärna ser över fordonet. Det skapar en extra garanti på att hojen går att ta en åktur med så fort man har lämnat verkstaden.

På verkstaden kan man också, medan man är där, passa på att fråga ifall ni kan uppgradera elektroniken i fordonet. Exempelvis kan man fråga ifall de kan sätta in en bluetooth högtalare. Då skulle det vara möjligt att spela grymt bra musik medan man körde.

Så missa inte chansen att både byta däck och åka på en åktur i det fina aprilvädret.